Cristian Radu a depus jurământul. Viceprimarul Mangaliei rămâne, pentru următorii 4 ani, tot Dragoş Angelescu [VIDEO]

0
1848

Duminică, 1 noiembrie, după amiaza, a avut loc constituirea noului Consiliu Local Municipal Mangalia, în prezenţa prefectului Silviu Coşa şi a subprefectului Aura Bozdoacă. Printre noii consilieri locali municipali se numără şi Zanfir Iorguş, în timp ce Nicu Moroianu nu figurează printre ei, fiind invalidat ca urmare a excluderii din partidul pe lista căruia a candidat la alegerile din 27 septembrie.

După depunerea jurământului, primarul Cristian Radu a declarat, pentru Focus Press, că vor continua proiectele (detalii regăsiţi în materialul VIDEO): 

“Am intrat în linie dreaptă cu staţiunea Venus, cu lucrările (asfaltare, modernizare – n.r.), şi vom continua şi cu celelalte staţiuni. Nu s-a mai întâmplat de peste 50 de ani, de când au fost date în folosinţă. Este de datoria noastră să le repunem pe harta turistică a lumii”.

Dragoş Angelescu, Cristian Radu, Aura Bozdoacă, Silviu Coşa.

Edilul a precizat că viceprimarul va fi, şi în acest nou mandat, Dragoş Angelescu. PNL are suficient de multe voturi în cadrul consiliului, aşa încât propunerea edilului să treacă.

De remarcat faptul că, după depunerea jurământului, Zanfir Iorguş (PSD) a ţinut să dea mâna cu primarul în funcţie şi cu prefectul judeţului.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

A.C, focuspress.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply