Un șofer BEAT a produs un ACCIDENT rutier în apropiere de Mangalia, iar un tânăr din Cotu Văii a fost prins la volan FĂRĂ PERMIS

0
1003

Infrac­țiuni la regi­mul ruti­er, con­sta­ta­te de polițiști.

Marți, 13 octom­brie a.c., în jurul orei 20.50, poli­țiști din cadrul Sec­ți­ei 3 Rura­lă Man­ga­lia au iden­ti­fi­cat un băr­bat de 20 de ani, care a con­dus un auto­tu­rism pe stra­da Negru Vodă din satul Cotu Văii, fără a pose­da per­mis de con­du­ce­re pen­tru nicio cate­go­rie de vehicule.

Mier­curi, 14 octom­brie a.c., în jurul orei 01.40, poli­țiști din cadrul Ser­vi­ci­u­lui Ruti­er Con­stan­ța au iden­ti­fi­cat un băr­bat de 40 de ani, care a con­dus un auto­tu­rism pe DN 39, în afa­ra loca­li­tă­ții Man­ga­lia, în timp ce se afla sub influ­en­ța bău­tu­ri­lor alco­o­li­ce. În urma tes­tă­rii cu apa­ra­tul eti­lo­test a rezul­tat o valoa­re de 1,00 mg/l alco­ol pur în aerul expi­rat, băr­ba­tul fiind con­dus la spi­tal pen­tru pre­le­va­rea de mos­tre bio­lo­gi­ce în vede­rea sta­bi­li­rii alco­o­le­mi­ei în sân­ge. Băr­ba­tul a fost impli­cat într-un eve­ni­ment ruti­er sol­dat cu pagu­be materiale.

Foto: arhi­vă.

În ambe­le cau­ze au fost întoc­mi­te dosa­re de cer­ce­ta­re penală.


Man­ga­lia News, 15.10.2020.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply