A început a 6‑a ediție a Burselor stART, sprijin financiar oferit tinerilor care vor să facă din pasiunea lor o carieră. Puteți aplica AICI!

0
226

SUSȚINEM TINERII TALENTAȚI! Prin aces­te bur­se, 30 de tineri vor pri­mi, pe par­cur­sul anu­lui 2021, sume de câte 4600 de lei pen­tru 10 bur­se și câte 6.000 de lei, pen­tru alte 20 de bur­se, bani pe care să îi chel­tu­ias­că pen­tru a‑și dezvol­ta pasiu­ni­le din dome­nii pre­cum: pic­tu­ră, desen, muzi­că, scri­e­re cre­a­ti­vă, foto­gra­fie sau vlo­gging. 

Programul Bursele stART reprezintă un program de burse creat special pentru tinerii talentați prin intermediul căruia oferim, timp de un an, sprijinul financiar și consilierea necesară pentru a‑și duce talentul la următorul nivel și pentru a‑și îndeplini visurile.

Bursele sunt dedicate liceenilor (din clasele a IX‑a, până la a XII‑a, inclusiv) talentaţi la desen, pictură, muzică, vlogging, scriere creativă, fotografie, înscriși într‑o instituție de învățământ din România și care pot face dovada nivelului de performanță și talent în domeniul ales, prin intermediul unui portofoliu.

Cu ajutorul burselor, tinerii talentaţi pot achiziţiona materiale, instrumente, echipamente şi orice altceva este necesar pregătirii lor ca viitori muzicieni, pictori, artişti plastici, vloggeri, fotografi sau scriitori/jurnaliști. Vor putea participa la concursuri naţionale, la expoziţii şi concerte sau vor putea urma cursuri de perfecţionare în domeniul ales.

Bursierii vor beneficia şi de consiliere pentru dezvoltarea lor profesională şi personală, astfel încât traseul artistic să le fie mai clar şi să se simtă motivaţi să-şi urmeze visul. Mai presus de toate, ei vor da mai departe celor din jur bucuria şi emoţia pe care le simt atunci când fac ceea ce le place.

Te invităm să parcurgi cu atenție Ghidul programului

Cli­ck to access 1_Ghidul-proiectului-Bursele-stART.pdf

Daca ești elev, îți reco­man­dăm să abor­dezi încri­e­rea în urma­to­rii pași ca să fie cât mai sim­plu
  1. Citește ghidul de înscriere al programului;

  2. Pregăteșteti portofoliul cu minim 5 lucrări reprezentative;

  3. Filmează-te într-un scurt video de 2 minute prin care să ne arăți la care dintre talentele disponibile pentru bursă ești bun;

  4. Pune-le pe toate în ordine conform ghidului de înscriere și completează formularul de înscriere asigurandu-te că un parinte sau tutore legal este alături de tine și își de acordul pentru participarea în program.

  5. Fii sigur că respecți termenul de înscriere (20 noiembrie 2020) și că nu‑l depășesti ca să îți putem procesa înscrierea.

Dacă nu ești licean, poți da vestea acestor burse mai departe, în Social Media, pe mail sau unde conisderi că ai putea schimba parcursul unui artist în devenire povestindu‑I despre acestă oportunitate financiară și dezvoltare personală.

Dacă dorești să te înscrii acum:

Citește cu atenție Ghidul programului;
Descarcă Anexa 1, completeaz‑o și fă‑i upload în formular;
Completează Formularul de înscriere online;
termenul de înscriere este 20 noiembrie 2020, ora 23:59.

Despre edițiile Bursele stART

Citiți mai mult pe scoaladevalori.ro/bursele-start


Man­ga­lia News, 25.10.2020. (Mul­țu­mim, Cris­ti­an Chi­na-Bir­ta, pen­tru suges­tie).


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply