Halloween Party at Novum By The Sea, in Olimp! PROMO VIDEO

0
2900

Halloween Party at Novum By The Sea, in Olimp!

Acum o săptămână, ne-am făcut încălzirea, printr-un show de stand-up comedy, pentru adevărata petrecere de Halloween. Am avut parte de un pre-Halloween, o pre-gustare a ceea ce se va întâmpla în acest weekend!

Let the real Halloween party begin!

Am pregătit un weekend “înspăimântător” de frumos, pentru cei care își doresc să bântuie la mare în acest weekend.

Care sunt cele mai importante aspecte de reținut?

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

1. Siguranța voastră este primordială pentru noi. Întreaga echipă, întregul sistem de funcționare este construit astfel încât voi, să fiți în siguranță. Toate suprafețele sunt constant dezinfectate, avem termometrele setate încă de la intrare, ca să fim siguri că toată lumea ajunge la Novum sănătoasă și evident, echipa este pregătită cu toate uneltele necesare ca servirea să fie corectă. Vom respecta toate normele impuse de lege și de contextul actual.

2. Trebuie să fii pregătit cu o “ținută de speriat”.

3. Vom avea parte de un Halloween cu muzică live, spectacol de magie și, evident, preparatele pregătite de Chefii noștri, preparate care se bazează pe gastronomia Americană.

4. Facem cea mai bună plăcintă cu dovleac!

Cazarea este la prețuri “înfricoșător” de speciale! Poți găsi ofertele pe website-ul oficial www.novumbythesea.ro, sau la numerele de telefon:
+40 738 792 004
+40 738 792 005
+40 738 792 006.

Chiar dacă sărbătoarea de Halloween poate să fie una #scary, nu trebuie să fii speriat – avem încălzitoare și pături, pentru cei mai friguroși!

Ziua de vineri – Have a fang-tastic night. Dacă ajungi de vineri, trebuie să vizitezi toate colțurile complexului. Nu uita să dai o fugă pe plajă, seara. Este ceva magic și minunat, când stai pe plajă noaptea, în octombrie, mai ales de Halloween!

Ziua de sâmbătă – Știm, și noi suntem nerăbdători să vă vedem costumațiile! Plăcinta cu dovleac, muzica live, spectacolul de magie, îți vor oferi exact #mood ul de Halloween de care ai nevoie!

Ziua de duminică – Dont be shy!

Să nu te grăbești, mai sunt lucruri de făcut la Novum By The Sea. Să recapitulăm:

Unde? Pe terasa restaurantului Leto.

Ce bem? Barmanii noștrii sunt mereu pregătiți să completeze meniul si atmosfera cu băuturile potrivite pentru fiecare oaspete. Fie că este vorba de un vin alb, care să acompanieze farfuria ta, sau un cocktail potrivit gustului tău, ei îți vor răspunde cerințelor tale.

Ce mâncăm? Meniul este ”a la carte”, iar Chefii bucătari ne oferă un meniu variat. Live cooking-ul nu lipsește nici de această dată. Wild West Burger, BBQ Ribs, Tropical Salmon, Beef Fajitas sunt doar câteva dintre preparatele care deja “ne lasă gura apă.” Dacă am împrumutat de la americani sărbătoarea, împrumutăm și meniul!

*Hint I witch you a Happy Halloween.

Cântăm, nu-i așa!?

După spectacolul de magie, oferit de Verdini, ne vom sincroniza ritmul pe piesele cunoscute, cântate de artiștii de pe scenă – Formația Novum Band și solista Lisa Opris, cu un repertoriu super fain de coveruri muzicale. La pian & clapă: Iulian Ene, chitară electrică, Cosmin Duca.

Vă așteptăm!

REZERVĂRI:
+40 738 792 004
+40 738 792 005
+40 738 792 006.

Organizator: Novum By The Sea Hotel.


P.s.Lisa Opriș: ”Dacă nu știați încă, Novum By The Sea este deschis full season și pregătește surprize, în fiecare weekend ! Restaurantul Leto are pregătit meniul de toamnă, iar de atmosfera și muzica live mă voi ocupa personal, împreună cu Teodora Secui și trupa de șoc, pe premisa “Fă rai din ce ai!“… Sunt vremuri ciudate, de la zi la zi se schimbă câte ceva, așa că, atât cât putem, ne adaptăm și încercăm să facem “rai”…, cât putem. Sunt bucuroasă să fiu din nou acasă, să pot cânta într-un loc cum este Novum By The Sea! Dacă nu ne-am văzut de mult, știți unde mă găsiți. Acasă!

Vă aștept, sâmbătă, 31 octombrie, la Halloween Party, la Novum By The Sea,  deghizați sau nedeghizati, numai să ne distrăm și să ne obișnuim că și Acasă ne putem simți bine”. Lisa
😍


Mangalia News, 30.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply