MRTV Montreal: ADRIAN ARDELEAN aniversează 26 de ani de activitate jurnalistică [VIDEO]

0
1176

MRTV Montreal: Adrian Ardelean – 26 de ani de activitate jurnalistică  [1994-2020]

Absolvent de geologie (Cluj, 1987), Adrian Ardelean a “tradat” in ’94 stiinta pamantului pentru “dragostea vietii sale”, jurnalistica. După câteva luni de “probe”, efectiv din 1994, începe activitatea jurnalistică, atât în media scrisă, cât și în cea audio, respectiv video. Are la activ, astazi, in 2020, 26 de ani de presă de toate felurile (ziar, TV, radio, presa de agentie) impartiti intre Romania si Canada. Iubeste de numa’-numa’ ceea ce face, așa cum de  nenumărate ori a afirmat-o.

De altfel, el defineste jurnalistul astfel: “Dintr-o cladire in flacari, toata lumea fuge, cu exceptia pompierului si jurnalistului. Ei alearga inauntru, sa isi faca meseria. Pompierul are uniforma de protectie, jurnalistul nu”.

Iubeste cu pasiune orasul Cluj, folclorul romanesc si fotbalul englezesc.

Permanent prezent, așa cum il cunoastem, la nenumarate evenimente culturale, multiculturale – in unele in calitate de prezentator, in altele organizator, dar ceea ce il caracterizeaza este ca a reprezentat, prin prezenta sa, cu cinste si profesionalism spiritul si patriotismul romanesc.

A coordonat activitati culturale in cadrul ASOCIAȚIA ROMÂNĂ DIN CANADA (A.R.C.) – cunoscut prin activitățile de la Câmpul românesc de la Val-David, alaturi de Petru Cotnareanu – presedinte, având calitate de secretar si datorita calităților sale – membru de onoare al asociatiei A.R.C. – cinstind imaginea fondatorilor acesteia, a asociatiei si celui care a demarat si inițiatit fondarea ei – Jean Taranu – căruia i-a dedicat si câteva emisiuni si medalioane video

Anul acesta 2020, a sarbatorit si 5 ani de activitate jurnalistica in calitate de realizator al emisiunii de radio ORA ROMÂNEASCĂ din Montreal.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Dupa acest sumar de informare, va lasam in compania inregistrarilor video si audio de prezentare (sunt o parte dintre acestea, se vor actualiza in timp)  a mai multor aspecte din activiteatea lui Adrian Ardelean la care, noi, in cea mai mare parte, am fost prezenti in calitate de suport media.

Interviuri realizate, organizator de evenimente culturale romanesti, prezentator de evenimente, interpret, in calitate de secretar si membru de onoare al Asociatiei Romane din Canada A.R.C., colaborator la evenimente muticulturale organizate de alte comunitati, prezent peste tot pentru a afirma spiritul pur romanesc si patriotismul care il caracterizeaza.

Continuarea, cu VIDEO, pe mrtv.ca

MN: Am publicat pe Mangalia News o serie de articole ”faine de tot”, avându-l ca personaj principal pe moroșanu’ nost’, Adrian Ardelean și vă invităm să le citiți AICI.


Mangalia News, 27.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply