Băncile au început să reactiveze, din 25 octombrie, popririle fiscale suspendate în pandemie, pentru că nu a fost publicată imediat în Monitorul Oficial noua amânare a executărilor silite

0
794
The businessman - bankrupt

Băncile au început să reactiveze, din 25 octombrie, popririle fiscale suspendate în pandemie, pentru că nu a fost publicată imediat în Monitorul Oficial noua amânare a executărilor silite.

Guvernul a aprobat, în ședința de joi, o nouă amânare, până pe 25 decembrie, a executărilor silite pentru restanțe fiscale, a căror suspendare expira pe 25 octombrie, pentru a permite contribuabililor să ceară eșalonări. Nu a publicat, însă, imediat și în Monitorul Oficial decizia pentru ca aceasta să poată intra în vigoare, așa că  băncile au început să reactiveze automat toate popririle în ziua în care suspendarea acestora expira. Abia după ce departamentele juridice vor vedea noile prevederi publicate oficial, nu doar în comunicate de presă sau declarații de ministru, deblocarea conturilor va putea fi procesată în sistemele băncilor.

The businessman – bankrupt

Citește mai mult pe profit.ropiese-auto-mangalia.ro

Litoral Press RomâniaLeave a Reply