OLIMPIADA DE BENZI DESENATE, ediția I. Se anunță o jurizare strânsă! Rezultatele vor fi anunțate la jumătatea lunii noiembrie

0
933

farmec.ro
carturesti.ro%20

OLIMPIADA DE BENZI DESENATE este un proiect pe care l-am propus și a fost acceptat de COMITETUL OLIMPIC și SPORTIV ROMÂN și de COMITETUL OLIMPIC INTERNATIONAL, iar anul acesta se află la prima ediție. Sute de desene minunate am primit pe adresa Olimpiadei!”. (Mihai Ionuț Grăjdeanu).

OLIMPIADA DE BENZI DESENATE, editia I, a ajuns la final. Luna aceasta se adună desenele realizate de sute de copii din țară și din Republica Moldova. Peste 200 de biblioteci participante în acest concurs unic în lume, inițiat de autorul de benzi desenate Mihai Ionuț Grăjdeanu, sub egida Comitetului Olimpic si Sportiv Român. Le urăm succes, tuturor participantilor. Rezultatele vor fi anuntate la jumătatea lunii noiembrie.

Este îmbucurător să vedem ce frumos au lucrat copiii din toată țara și din Republica Moldova. Se anunță o jurizare strânsă! SUCCES.

Olimpiada de Benzi Desenate, un Concurs național de benzi desenate, de promovare a tinerelor talente din mediul de învățământ primar, gimnazial și liceu.


Mangalia News, 23.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply