Ghidul aferent Acțiunii 2.2.2. Digitalizarea IMM-urilor, în Consultare publică. Spuneți-vă părerea, până pe 19 octombrie!

0
1379

Consultare publică – Ghidul aferent Acțiunii 2.2.2. Digitalizarea IMM-urilor.

Autoritatea pentru Digitalizarea României – Organismul Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale şi Ministerul Fondurilor Europene – Autoritatea de Management pentru Programul Operațional Competitivitate anunţă lansarea spre consultare publică a Ghidului Solicitantului aferent Acțiunii 2.2.2. Digitalizarea IMM-urilor, Axa prioritară 2 – Tehnologia Informației și Comunicațiilor (TIC) pentru o economie digitală competitivă, Prioritatea de investiții 2b – Dezvoltarea produselor și serviciilor TIC, a comerțului electronic și a cererii de TIC, Obiectiv Specific OS 2.2 – Creșterea contribuției sectorului TIC pentru competitivitatea economică.

Ghidul Solicitantului este postat pe site-ul Organismului Intermediar pentru Promovarea Societăţii Informaţionale http://oipsi.gov.ro/, la secţiunea Consultare publică şi pe site-ul Autorităţii de Management pentru Programul Operaţional Competitivitate https://mfe.gov.ro/programe/autoritati-de-management/am-poc/, secţiunea Implementare program.

Perioada de consultare publică este de 10 zile, începând cu data de 09.10.2020, până la Miercuri, 19.10.2020, ora 17.00.

Observaţiile şi sugestiile pot fi trimise pe e-mail la: [email protected].

Fișiere:
 Ghid digitalizare IMM_OIPSI_CONSULTARE
 ANEXE GHID DIGITALIZARE
 Indrumar ADR
 Schema de minimis Digitalizarea IMM

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 14.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply