Ruxandra Georgescu ne invită la Expoziția sa cu fotografii din Dobrogea, deschisă la Auchan Constanța Sud

0
1327

farmec.ro
carturesti.ro%20

În perioada 9-11 octombrie, vă așteptăm la hipermarketul Auchan Constanța Sud (Sos. Mangaliei, nr. 195A, Constanta), să vizitați Expoziția cu fotografii realizate de Ruxandra Georgescu, sub genericul ”Dobrogea noastră”.

********************

”Mă numesc Ruxandra Georgescu, am 37 de ani si sunt din Mangalia. Sunt pasionata de fotografie încă de copil, primele mele poze fiind facute in jurul varstei de 12-14 ani, cu aparat cu film foto, cum era la acea vreme. Dintotdeauna pasionata de natura, crescută la malul Mării Negre si prin imprejurimile Mangaliei, prin padurea Hagieni si pe langa Lacul Limanu, am prins drag de natură si mi-am dorit sa vad si sa descopar Dobrogea mai pe indelete.

Am avut norocul sa cunosc, in ultimii ani, oameni interesanti si minunati, care m-au ajutat sa ajung prin mai multe colturi ale acestui tărâm atat de misterios, fascinant si bogat in istorie, respectiv tinutul Dobrogei.

De aproximativ 7 ani, lucrez la cateva proiecte fotografice expuse pe cateva pagini de pe o cunoscuta retea de socializare, cel mai de success fiind pagina “Mangalia, dragostea mea”, care are aproape 12.000 de abonati si mii de vizualizari, saptamanal, in prezent. Aceste proiecte au ca scop promovarea frumusetilor naturale ale Dobrogei si constientizarea publicului larg, pentru protejarea acestui tip de patrimoniu.

In ciuda faptului ca am zeci de mii de poze facute in multe colțuri dobrogene, am fost surprinsa să constat, in toti acesti ani, ca mai am inca foarte multe locuri de vazut si multe de invatat, despre aceste meleaguri. Multe dintre fotografii au fost preluate si in presa locala, judeteana sau nationala, cu diverse ocazii.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Vă invit cu drag să pășiti pragul magazinului Auchan din Constanta, pentru a admira Dobrogea, prin intermdiul instantaneelor realizate de mine. Pe aceasta cale, doresc sa multumesc in mod deosebit oamenilor care m-au propus pentru acest proiect, printre care mentionez pe doamna Liana Naum, precum si reprezentantilor Auchan, cei care care au făcut totul posibil.

LA MULTI ANI, AUCHAN!”

Mulțumesc, Auchan Constanța Sud, pentru tot!

Ruxandra Georgescu, 12.10.2020: ”Gata și expoziția de la Auchan. Dincolo de bucuria uriașă pe care am avut-o, legată de organizarea acestei expoziții, există și o mare tristețe pentru faptul că, din cauza unei probleme de sănătate, nu am putut să ajung să o văd cu ochii mei. Totuși, am reușit să o văd prin ochii oamenilor dragi sufletului meu, care s-au dus personal acolo și care mi-au trimis o mulțime de fotografii. Vă mulțumesc din suflet tuturor, mai ales organizatorilor, pentru susținere și pentru bucuria pe care mi-ați făcut-o. Contează enorm pentru mine, în această perioadă! Vă iubesc și vă îmbrățișez virtual, cu mult drag și recunoștință. Să ne vedem cu bine, sănătoși, cât mai curând”.

MN: Articole publicate de Mangalia News, cu fotografii semnate de Ruxandra Georgescu, puteți re/vedea AICI.


Mangalia News, 09.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply