INITIATIVA Mangalia News! MANGALIA poate deveni un POL DE PROIECTE EUROPENE, pentru întreaga zonă de Sud-Est a Dobrogei!

0
2931

INITIATIVA Mangalia News! MANGALIA poate deveni un POL DE PROIECTE EUROPENE pentru întreaga zonă de Sud-Est a Dobrogei!

Ne adresăm pe această cale tuturor întreprinzătorilor mici și mijlocii, dar și debutanților într-ale afacerilor, precum și Autorităților Publice Locale (APL) din Sud-Estul Dobrogei, care doresc să atragă fonduri europene pentru proiectele de dezvoltare locală și îi invităm să dea curs inițiativei lansate astăzi de echipa Mangalia News, aceea de a înființa un POL DE PROIECTE EUROPENE pentru această zonă. 

Dacă doriți să aplicaţi pentru Proiecte cu finanţări europene sau guvernamentale, specialiştii / colaboratorii noștri vă stau la dispoziţie cu cele mai pertinente soluţii pentru: Planuri de afaceri, Studii de fezabilitate, Cereri de finanţare, Management de proiect. Solicitanții din zona Mangalia sau din Sud-Estul județului Constanţa vor avea prioritate la toate serviciile de consultanţă pe care vi le oferim.

Ca Pol de proiecte pentru zona de sud-est a Dobrogei, noi ne dorim să înființăm o Agenție de Dezvoltare Locală, în colaborare cu UAT-urile, cu cetățenii, sau cu entități private (firme, companii), precum și cu experți în domeniul fondurilor europene și guvernamentale etc.

Deviza noastră este: Împreună, vom reuși!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Pe adresa de e-mail [email protected] ne puteți trimite solicitările, opiniile și sugestiile dumneavoastră cu privire la această inițiativă a redacției Mangalia News.


Mangalia News, Vineri, 17 mai 2019. Republicare: 18.09.2019.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro