Sondaj de opinie pentru românii din diaspora, realizat de o echipă de cercetători de la ASE București și Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași

0
928

CHESTIONAR

Bună ziua!

O echipă de cercetători de la ASE București (prof. dr. Monica Roman) și Universitatea Alexandru Ioan Cuza din Iași (cercetător dr. Aurelian Plopeanu) realizează în aceste zile un sondaj de opinie adresat românilor care locuiesc în străinătate.

Datele pe care ni le veți oferi prin răspunsurile dumneavoastră la acest chestionar sunt folosite în scop exclusiv academic, conform legislației în vigoare. Atât chestionarul, cât și datele dumneavoastră, vor fi gestionate doar de către noi. Datele sunt stocate pe server, într-o bază de date, iar accesul se poate face doar de către noi în baza unei parole inaccesibile altor persoane.

Completarea chestionarului se face online, durează circa 7-8 minute, iar răspunsurile oferite vor rămâne confidențiale și anonime. Continuarea completării chestionarului reprezintă acordul dumneavoastră consimțit și informat.

Avem marea rugăminte să îl completați și să îl distribuiți și altor români pe care îi cunoașteți din străinătate.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

În cazul în care vă interesează rezultatele acestui sondaj, vi le putem oferi la finalizarea sa.

Opinia dumneavoastră este foarte importantă pentru studiul pe care îl vom întreprinde, de aceea, cu cât mai multe răspunsuri complete, cu atât mai bine!

Sondajul nostru se va incheia pe 10 octombrie 2020.

Aplicați aici: https://bit.ly/3cQIYj5

Vă mulțumim pentru timpul acordat!

Cu stimă,

Autorii.


Mangalia News, partener media AJRP. 02.10.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply