Felix Stroe a demisionat din funcţia de administrator al RAJA

0
872

În urmă cu câteva zile, noul preşedinte ales al Consiliului Judeţean Constanţa, Mihai Lupu a anunţat, într-o conferinţă de presă, că va face o evaluare a tuturor instituțiilor aflate în subordine pentru a îndepărta orice obstacol în realizarea proiectelor necesare dezvoltării județului.

“Să vedem validarea mandatelor, repartizarea acestora şi după aceea discutăm exact cine, cu cine şi ce vom face noi în următorii 4 ani. Voi face o analiză a managementului acestor companii şi analiza tuturor indicatorilor tehnico-economici, care sunt o prioritate. Şi nu numai la RAJA. Sunt şi Drumurile,  mai e şi Spitalul, mai sunt şi altele. Lucrurile acestea vor fi făcute la o manieră super profesionistă. Lăsând la o parte opţiunile politice ale unora, transmit foarte clar – un singur conducător de companie care nu mai e compatibil pe acea funcţie. Am spus-o de foarte multe ori că dacă în acest judeţ, din 70 de UAT-uri, doar 40 au apă, acel manager de companie, practic, săptămâna viitoare ar trebui să îşi prezinte demisia şi să plece de acolo”, a declarat Mihai Lupu.

Felix Stroe, preşedintele Organizaţiei Judeţene a PSD, a candidat, pe 27 septembrie, în cadrul alegerilor locale, la preşedinţia Consiliului Judeţean Constanţa.

Foto – arhivă. (sursa: radioconstanta.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply