Sumă de bani găsită de jandarmi şi restituită proprietarului

0
361

Cu ajutorul jandarmilor, un bărbat constănţean a reintrat în posesia a sumei de 500 lei, pierdută pe holul Palatului de Justiţie Constanţa.

În cursul zilei de miercuri, în jurul orei 11.30, în timp ce se afla în serviciul de pază la Palatul de Justiţie, plutonierul adjutant Cufioti Gabriel, din cadrul Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa a observat o sumă de bani căzută pe holul instituţiei.

Subofiţerul nu au stat pe gânduri şi a început demersurile necesare în vederea găsirii persoanei care i-a pierdut. În urma verificarilor efectuate pe camerele de supraveghere, jandarmul a identificat în scurt timp persoana păgubită.

Ulterior, aceasta a fost găsită într-o sală de judecată şi i s-a restituit suma de bani pierdută, fiind a opta oară când plutonierul adjutant Cufioti Gabriel returnează obiecte pierdute (portofele, poşete, bani, documente), pe holurile instanţelor constănţene.

După ce a reintrat în posesia banilor, bărbatul a mulţumit reprezentantului Inspectoratului de Jandarmi Judeţean Constanţa, pentru gestul firesc și spiritul civic de care a dat dovadă.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 24.09.2020.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply