CJSU a hotărât ca, la Limanu, școlile și grădinițele să treacă la scenariul 2, iar restaurantele și barurile să se închidă și să se interzică activitățile culturale

0
1294

Primăria Limanu: Hotărâre a Consiliului Județean pentru Situații de Urgență Constanța, cităm: “Art. 3.1 Se aproba, incepand cu data de 30.09.2020, inchiderea operatorilor economici care desfasoara activitati de preparare, comercializare si consum al produselor alimentare si/sau bauturi alcoolice si nealcoolice, de tipul restaurantelor si cafenelelor, in interiorul cladirilor (inclusiv in interiorul hotelurilor, pensiunilor sau altor unitati de cazare, cu exceptia clientilor cazati in hotel/pensiuni) de pe raza localitatilor Fantanele si Limanu, judetul Constanta.

Art 3.2 Se aproba, incepand cu data de 30.09.2020, inchiderea operatorilor licentiati in domeniul jocurilor de noroc de pe raza localitatilor Fantanele si Limanu, judetul Constanta.

Art 3.3 Se aproba, incepand cu data de 30.09.2020, interzicerea activitatilor in domeniul culturii (…) de pe raza localitatilor Fantanele si Limanu.”

De asemenea, s-a votat trecerea din scenariul 1, în scenariul 2, până pe data de 12 octombrie a.c., în cazul următoarelor: (…) Școala Gimnazială nr. 1 Limanu, Școala Gimnazială nr. 2 2 Mai, Grădinița cu Program Normal Limanu și Grădinița cu Program Normal „Frații Grimm” 2 Mai.

Măsura a fost luată ca urmare a ratei incidenței cumulate între 1-3/1.000 locuitori.

Hotărârea integrală, pe https://www.primarialimanu.ro/info-covid-19/

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Citiți și: Mai multe şcoli din judeţul Constanţa trec pe scenariul roşu. Cinci elevi de la un liceu, confirmaţi cu COVID-19


Mangalia News, 30.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply