Moldovan Gheorghe, reales primar al comunei Albești, pentru al patrulea mandat

0
2309

Moldovan Gheorghe: ”Stimati locuitori ai comunei Albesti! Va multumesc pentru ca ati participat la votul de duminica, desfasurat in conditii deosebite si ati ales sa mergem impreuna inca un mandat in care avem proiecte foarte importante pentru comuna noastra. Cu ajutorul celor care au avut incredere in echipa noastra, am reusit sa castigam și majoritatea in Consiliul local, precum și presedintele CJC Constanta, prin domnul Mihai Lupu, dupa o lunga administratie PSD, in care comuna noastra a avut mult de suferit. Cred ca vom reusi, prin multa munca, sa rezolvam tot ce ne-am propus pentru comuna noastra”.


”Dragii mei,
Multumim tuturor locuitorilor din Comuna Albesti (Cotu Vaii, Arsa, Vartop, Coroana, IAS Albesti), care au votat în număr foarte mare! Peste 60% si Consiliu local majoritar. Multumim tuturor susținătorilor, care au fost alaturi de noi si au avut incredere.

Așa cum v-am promis, vă asigurăm că vom fi in contiunuare la fel de implicati împreună si vom duce la îndeplinire toate proiectele asumate. Comunitatea are nevoie de echilibru si comunicare din partea aleșilor locali! Asa sa ne ajute DUMNEZEU.

Moldovan Gheorghe – primar. Consilieri: 1. Cristian Vlad, 2. Ciocarlan Valeriu, 3. Matei Ionut, 4. Petcu Georgel, 5. Topliceanu Adrian, 6. Casian Costache, 7. Ionut Calin, 8. Cristescu Gheorghe”.


Mangalia News, 29.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply