Flori de IE în Grădină! Atelier de cusut ii și Expoziție de ii tradiționale, cu Daniela Elena Dimancea, în Grădina Culturală Callatis, Vineri, 25 septembrie!

0
1563

Grădina Culturală Callatis – Flori de IE în Grădină! 

Vineri, 25 septembrie, începând cu ora 16:00, vă așteptăm la un Atelier de cusut ii și la o Expoziție de ii tradiționale, cu Daniela Elena Dimancea.

Participarea este gratuită, pe bază de rezervare, la 0751.268.332, sau mesaj privat pe pagina noastră. Atelierul durează 60-90 de minute, iar participanții trebuie să aibă peste 7 ani. Primim și adulți. 🙂 Expoziția durează până seara, târziu.
O IE tradițională spune o poveste, povestea unnui neam și povestea celei care a cusut-o. IA merită lucrată cu pasiune și îmbrăcată cu tot cu tainele ei.

Vă așteptăm, deci la atelierul de cusut și expoziție. Vom râde, vom sta la povești și ne vom bucura sufletul cu o șezătoare, ca pe vremuri. Atelierul se va completa perfect cu o inedită expoziție de ii.

Proiect finanțat prin Granturile SEE 2014 – 2021 în cadrul Programului RO CULTURA.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Manager de proiect: Eliza Cucu. Organizator: Direcția Cultură și Sport Mangalia.


Grădina Culturală Callatis este un proiect care presupune amenajarea grădinii Muzeului de Arheologie Callatis într-un spațiu de expoziții artistice, evenimente culturale și petrecere a timpului liber gratuit, pentru comunitate și vizitatori.


Mangalia News, 24.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply