“SACUL GALBEN” – Polaris M. Holding, împreună cu Primăria Municipiului Mangalia, au demarat acțiunea de distribuire a sacilor destinați reciclării [Foto/VIDEO]

0
1176

farmec.ro
carturesti.ro%20

COMUNICAT: Incepand de astazi, Luni, 21.09.2020, compania Polaris M. Holding, impreuna cu Primaria Municipiului Mangalia, au demarat actiunea de distribuire a sacilor destinati reciclarii, in cadrul campaniei de colectare selectiva “SACUL GALBEN”.

Astfel, pe tot parcursul acestei saptamani, echipe mixte formate din reprezentanti ai Polaris M Holding si ai Primariei Mangalia, vor distribui saci galbeni si un flyer cu informatii despre tipurile de deseuri destinate acestor saci, la fiecare gospodarie individuala (casa).

Colectarea sacului galben se va face odata la 2 saptamani (incepand cu saptamana 05.10.2020 – 09.10.2020), in aceeasi zi in care se colecteaza si deseurile menajere. Fiecare gospodarie care preda sacul galben plin cu reciclabile, primeste un alt sac galben in loc.

In cazul in care sacul galben contine deseuri menajere sau orice alte tipuri de deseuri in afara celor reciclabile (conform flyer), acesta va fi colectat de autocompactoarea pentru deseuri menajere si nu va fi inlocuit de un nou sac galben.

Incurajăm pe această cale toți locuitorii gospodăriilor individuale să recicleze, punând în sacul galben doar deșeuri de plastic, hârtie, carton, metalice (doze aluminiu, conserve) și sticlă.

Tot in aceasta perioada a inceput si dotarea cu eurocontainere de 1,1 mc a modulelor amplasate de Primaria Mangalia pe locul fostelor ghene terestre. Pe parcursul acestei saptamani, toate modulele vor fi dotate cu aceste containere si vor deveni functionale 100%.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

 

POLARIS M HOLDING, Punct de lucru Mangalia.


Mangalia News, 21.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply