DENIS TUDOR, CEO și co-fondator SWISSPOD, cel mai tânăr Cetățean de Onoare al Municipiului Mangalia! Mesajul său VIDEO

0
3270

Prof. Lakme Tudor: Mândră de fiul meu!” 

FELICITĂRI, Denis! Ești un exemplu pentru noi toți, ai demonstrat că, atunci când îți dorești ceva, se poate. Felicitări, părinților care au fost lângă tine, care te-au iubit și te-au îndrumat cum au știut ei mai bine. FELICITĂRI, Denis, pentru OMUL DE VALOARE care ai ajuns, prin muncă și dăruire! Mariana Marinica.

Meriti din plin si abia asteptam să poti participa cu idei pline de frumos si istetime și inteligență, in acest orasel minunat! E nevoie de oameni ca tine, cu minte stralucitoare si curata! Mult succes, in continuare, Domnule Cetatean de Onoare al orasului nostru! Andreea Vartolomei.

Bravo, Denis, ești un tânăr extraordinar și meriți, din plin toate lucrurile minunate care așteaptă să îți facă viața frumoasă. Mult succes in carieră și multă fericire, alaturi de cei dragi! Panaitoiu Beatrice.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Denis, esti un exemplu de care copiii Mangaliei au nevoie! Ai fost la Andrei in clasa si el ti-a adresat o intrebare prin care se mira ca nu esti orgolios, in urma reusitelor tale si i-ai marturisit ca tu esti doar fericit, pentru că ai putut face acele lucruri. Poate ca TU esti cel care a reusit sa puna inca o sămânță de valoare si umanitate in el. Iti multumesc! Pilat Mihaela.

Dobrogea Live: Are 26 de ani și a devenit cetățean de onoare al orașului Mangalia, alături de alte personalități ale municipiului. Meritele sale au fost apreciate și de celebrul Elon Musk. Până în ultimul an de liceu, a fost mediocru, după cum povestește Denis. Într-o vară, a lucrat la un hotel pe litoral, unde căra bagaje, până într-o zi, când a spus: ”Gata, nu e de mine, de azi nu mai car bagaje! Și m-am apucat de învățat, 12 ore pe zi”… Așa începe povestea lui Denis Tudor, tânărul român care acum este doctorand la Laussane, în Elveția. Este unul dintre oamenii care construiesc Hyperloop, un ”tren al viitorului”, o capsulă care circulă cu viteza sunetului, pe o infrastructură mai eficientă decât în prezent, arată jurnaliștii de la Hotnews.ro

Denis nu a fost prezent fizic la festivitatea organizată de Primăria Mangalia, dar a transmis un mesaj video în care spune că mai are multe de făcut pentru orașul în care s-a născut:

MN: Bravo, Denis!!! Felicitări maxime! Mă bucur odată în plus pentru faptul că propunerea pe care am făcut-o, privind nominalizarea ta, a fost acceptată de juriul local. Meriți din plin acest onorant titlu! Tot înainte, dragule! Vă îmbrățișez pe toți ai casei. Prin Mangalia News, ținem aproape de fantasticele sale realizări. Te admirăm și te iubim! Cu respect deosebit, prof. Traian Lupu și echipa Mangalia News.

Citiți și: Denis Tudor, tânărul premiat de Elon Musk, a devenit cetățean de onoare al Mangaliei (Dobrogea Live).


Mangalia News, 15.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply