Liceul Teoretic “Callatis”, la ceas aniversar: 30 de ani de existenţă!

0
1352

farmec.ro
carturesti.ro%20

LA MULȚI ANI! Zi de sărbătoare la Liceul Teoretic “Callatis” Mangalia, unde cadrele didactice au marcat cei 30 de ani ai instituţiei de învăţământ. Manifestarea a fost prilej de bucurie, de întâlnire pentru corpul profesoral actual şi de rememorare a oamenilor dragi, foşti profesori şi absolvenţi, pentru care şcoala reprezintă acasă.  

Au fost evocaţi, cu nostalgie şi mândrie, 30 de ani de idei, programe şi proiecte educaţionale, 30 de ani de experienţe formative, de dăruire şi har pedagogic, 30 de ani de succese şi reuşite academice ale elevilor la concursuri, olimpiade şcolare naţionale şi universităţi de prestigiu din ţară şi străinătate, 30 de ani de manifestări culturale, artistice, ştiinţifice şi civice, 30 de ani de clipe din viaţă petrecute împreună, dascăli – elevi – părinţi – autorităţi locale – parteneri educaţionali, în marea familie callatiană.

La ceas aniversar, povestea Liceului Teoretic “Callatis” merge mai departe, având aceeaşi misiune – educaţie de calitate pentru toţi elevii, care să le asigure  reuşita profesională în cele mai variate domenii de activitate şi integrarea cu succes pe piaţa muncii.

La 30 de ani (1990-2020) Liceul Teoretic “Callatis” este o şcoală tânără, comparativ cu alte instituţii şcolare cu tradiţie de peste 100 sau 200 de ani, dar care are avantajul de a se bucura de cadrele didactice care au scris şi au trăit istoria acestuia, de a se mândri cu absolvenţii care au revenit la şcoală în calitate de dascăli, de a se lăuda cu mii de absolvenţi care în prezent au o carieră de succes, de a avea  un corp profesoral motivat să menţină, conform tradiţiei, liceul în Topul liceelor teoretice de elită din judeţul Constanţa.

Pentru mai multe informaţii despre Liceul Teoretic ”Callatis”, vă invităm să consultaţi site-ul instituţiei: www.callatis.ro

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 07.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply