ARCA TV – Rețeaua Profesioniștilor, cu prof. dr. Florian COLCEAG și genialul inventator român Iuliean HORNET [VIDEO]

0
1396

ARCA TV: “Fiecare om trebuie să se dezvolte pe genialitate”, este răspunsul Prof. Dr. Florian Colceag la comentariile emisiunii anterioare, pentru care vă mulțumim. Avem onoarea de a-l avea ca invitat în emisiune pe unul dintre cei mai geniali inventatori din România, dl. Iuliean Horneț.

Dl. Horneț va spune lucrurilor pe nume, cu ce probleme s-a confruntat în implementarea proiectelor care ar putea rezolva crizele, despre invențiile legate de energie, infecții ale aparatului respirator, luările de cuvânt în cadrul Summit-urilor la care a fost invitat si unde întotdeauna a promovat România și pe românii care au reușit, prin inventică, să pună România pe harta lumii.

O emisiune în care Rețeaua Profesioniștilor prinde contur, ca soluție pentru o Românie prosperă, care a fost difuzată în premieră sâmbătă, 5 septembrie 2020.


*Mangalia News este partener media oficial în proiectul Arca TV. Rubrica specială dedicată Arca TV, Televiziunea românilor de pretutindeni, poate fi vizitată aici: https://bit.ly/34S9tTh.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 07.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply