FSLI a lansat Programul național de formare “Profesor în Online”, curs online acreditat de Ministerul Educației și Cercetării

0
1348

IMPORTANT!!! FSLI a lansat Programul național de formare “Profesor în Online”, curs online acreditat de Ministerul Educației și Cercetării și desfășurat în parteneriat cu Digital Nation!!!!

Federația Sindicatelor Libere din Învățământ (FSLI), în calitate de Furnizor al Programului de formare “PROFESOR ÎN ONLINE”, împreună cu Digital Nation, în calitate de Furnizor al instrumentelor și metodologiei de formare în cadrul acestui program, anunță că s-au deschis înscrierile la primul curs online din România făcut în mod profesionist, dedicat formării cadrelor didactice în predarea online și mixtă.

Cursul se desfășoară 100% online și va forma competențele digitale pentru cadrele didactice care vor preda în mediul virtual.

Absolvirea cursului este certificată de Ministerul Educației și Cercetării printr-un atestat profesional în valoare de 16 credite profesionale transferabile (CPT), necesare la dosarul de formare continuă a personalului didactic!!!

Membrii FSLI vor beneficia de o reducere de 20% a costurilor!!!

„Federația Sindicatelor Libere din Învățământ, preocupată fiind constant de creșterea calității în învățământ, consideră că acest curs va contribui la îndeplinirea acestui deziderat. Am convingerea că acest curs va fi unul de succes și multe cadre didactice din România vor dobândi, pe lângă cele 16 credite tranferabile, competențele necesare pentru ca forma de învățare online să fie de calitate. Atrag atenția cadrelor didactice care doresc să parcurgă acest curs că el nu va fi unul formal, exigența fiind o constantă pe toată perioada acestor cursuri. Acest curs nu va face rabat de la calitate, iar atestatul va fi obținut numai dacă cursanții vor demonstra că și-au însușit cunoștințele necesare obținerii acestuia. Precizez și faptul că membrii FSLI beneficiază de o reducere de 20% din costurile acestui curs de formare, pe baza unui cod de reducere transmis de FSLI fiecărui sindicat afiliat”, declară dl. Simion Hancescu, președintele Federației Sindicatelor Libere din Învățământ.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

https://digitalnation.ro/profesor-online/


Mangalia News, 06.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply