DSP: Spitalul din Mangalia devine spital COVID și cu Pavilionul B (Document)

0
2625

Având în vedere dublarea numărului de cazuri confirmate într-o zi, în Pavilionul B al Spitalul Municipal Mangalia se va asigura asistența medicală necesară bolnavilor infectați cu SARS-CoV-2. Spitalul din Mangalia va avea suportul Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța.

Direcția de Sănătate Publică a Județului Constanța a decis ca Spitalul Municipal Mangalia să intre în rețeaua de Spitale COVID și cu Pavilionul B, conform Planului Alb pe Județul Constanța, reactualizat pe 6.08.2020, care prevede posibilitatea de extindere a numărului de paturi după necesități, până la preluarea integrală. În Pavilionul B funcționează un Compartiment ATI cu zece paturi. Managerul spitalului va asigura linia de gardă pe ATI.

Pentru consultanță de specialitate în boli infecțioase, Spitalul din Mangalia va avea suportul Spitalului Spitalului Clinic de Boli Infecțioase Constanța – dr. Lucia Zecra și dr. Aura Gherghina.

Spitalul Municipal Mangalia va păstra din Pavilionul B, pentru celelalte patologii, CPU și Ambulatoriul de adulți, care au circuit separat, dar și Pavilionul A, care are în structură Ambulatoriul de Pediatrie, Maternitatea și Oncologia. (focuspress.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 05.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply