Reprezentanți ai AMVVD Sucursala Constanţa, în vizită la Academia Navală “Mircea cel Bătrân”

0
1108

O delegație de la Asociaţia militarilor veterani – AMVVD Sucursala Constanţa, condusă de președintele Cristi Crăciun, a efectuat luni, 31 august 2020, o vizită la Academia Navală “Mircea cel Bătrân”. Cu acest prilej, președintele Cristian Crăciun a prezentat activitatea asociației și oportunitățile de colaborare cu Academia Navală „Mircea cel Bătrân”, precum și demersurile organizației în domeniul modificării și completării cadrului legislativ cu privire la personalul militar beneficiar al statutului de „militar veteran”.

În contextul aceleiași vizite, președintele Cristian Crăciun i-a înmânat locțiitorului comandantului Academiei Navale „Mircea cel Bătrân”, comandor Gabriel Moise, o diplomă pentru susținerea eforturilor în pregătirea marinarilor și pentru colaborarea cu veteranii români.

Delegația a fost formată din președintele Sucursalei Constanța a AMVVD, Cristian Crăciun, vicepreședinții: Decebal Vranceanu, Toma Dumitru și Dănuț Cucoveanu.

Comandorul Moise Gabriel, în prezent, este Locțiitor al Comandantului Academiei Navale “Mircea cel Bătrân”, Constanţa și cadru didactic al aceleiași instituții.

A fost comandantul Divizionului 306 Nave Şcoală Instrucţie, Constanţa și printre militarii cu cei mai mulți ani la comanda Navei Şcoală “MIRCEA”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Se face remarcat prin faptul că a primit mai multe medalii, embleme, distincții:
Emblema de Onoare a Forţelor Terestre – 2017;
Distincţia ”Omul Anului”, acordată de Clubul Amiralilor – 2015;
Emblema de Onoare a Armatei României – 2014;
Distincţia ”Ofiţerul Anului”, acordată de Clubul Amiralilor – 2010;
Emblema de Onoare a Forţelor Navale – 2008;
Emblema de Onoare a Statului Major General – 2007.

#ÎMPREUNĂ_SUSȚINEM_VETERANII🇷🇴


Mangalia News, 02.09.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply