Raluca Turcan: ”Este absolut imposibil ca Guvernul să asigure măşti pentru toţi copiii și profesorii”

1
567

Vicepremierul Raluca Turcan a anunţat sâmbătă, într-o conferinţă de presă, că este imposibil ca Guvernul să asigure măşti pentru toţi copiii şi profesorii din România, dar vor exista în fiecare şcoală din ţară dezinfectanţi şi măşti pentru copiii din familii sărace sau care îşi uită masca acasă, şi, de asemenea, va fi asigurat accesul la apă şi canalizare.

„Există categorii defavorizate care sunt beneficiare de măşti gratuite din partea statului, prin achiziţia făcută de Ministerul Sănătăţii. Din perspectiva Guvernului, noi punem bani la dispoziţie autorităţilor publice locale, să facă un stoc minim de măşti şi materiale dezinfectante în fiecare şcoală, pentru situaţii de avarie, să spunem, îşi uită măscuţa copilul, e dintr-o familie mai săracă, i s-au terminat măştile, însă este absolut imposibil ca Guvernul să asigure măşti pentru toţi copiii din ţara aceasta, pentru toţi profesorii. Deci, sprijinul guvernamental merge pentru categoriile defavorizate, pe o achiziţie deja finalizată la Ministerul Sănătăţii”, a declarat vicepremierul Raluca Turcan, potrivit Agerpres.

De asemenea, Turcan a precizat că Guvernul va aloca 50 de milioane de euro autorităţilor locale, ca să achiziţioneze de aceşti bani, măşti şi dezinfectanţi pentru fiecare şcoală din ţară. (ampress.ro).piese-auto-mangalia.ro1 COMENTARIU

  1. Dar poporului cum i-o fi … să asigure indemnizații tuturor „trântorilor” și „pricepuților” din parlamentul acesta „minuscul” (a se vedea câte legi nu au modificări din cauza „priceperii” acestora nu datorită modificării situațiilor, ca să nu spunem de cele nici măcar gândite, dar necesare-a se vedea legea pentru stabilirea stăriilor de urgență, alertă etc.). Dacă nu puteți asigura atunci nu impuneți ! Am văzut, ați „impus” anularea pensiilor speciale dar … nu s-a putut ! Tare „pricepuți” ați fost … Și veți mai fi … Încercare moarte n-are !

Leave a Reply