Primar Georgescu Gheorghe Daniel: SE POATE MAI MULT! După 4 ani în care comuna s-a schimbat la față, este promisiunea pe care mi-o asum astăzi în fața dumneavoastră, oamenii și comunitatea din Limanu – 2 Mai – Vama Veche – Hagieni!

1
1211

SE POATE MAI MULT! După 4 ani în care comuna s-a schimbat la față, este promisiunea pe care mi-o asum astăzi în fața dumneavoastră, oamenii și comunitatea din Limanu – 2 Mai – Vama Veche – Hagieni!

Modernizarea comunei și proiectele vor continua în forță.

Mulțumesc pentru încrederea pe care mi-ați oferit-o, dar și pentru susținerea pe care am simțit-o zi de zi în acest prim mandat. Au fost 4 ani de muncă neîntreruptă ce au dat roade.

Mă înscriu în competiția pentru un nou mandat de primar al comunei Limanu. Astăzi, mi-am depus oficial candidatura alături de o echipă puternică, o echipă de consilieri locali care să vă reprezinte și care să ne sprijine să facem și Mai Mult, în viitor.

Alături de această echipă, vă garantez responsabilitate, implicare, profesionalism, comunicare și respect față de comunitate! Doamne ajută!

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Primar Georgescu Gheorghe Daniel.


Mangalia News, 15.08.2020.piese-auto-mangalia.ro1 COMENTARIU

  1. Stiti care e o greseala tare periculoasa? Forma fara fond. Se poate mai mult? De putut se poate, nicio obiectie, dar NU SE VREA. Si stiti de ce? Pentru ca interesele personale primeaza. Oamenii se satura de zaharel. Si nu la propriu. Am fost, ani la randul, din rau in mai rau, ca boii la jug, ne-am bucurat ca un catel ratacit de cate o bucata de paine mucegaita aruncata in sila.
    Dar nu uitati, catelul e cel care a produs banii sa puteti cumpara painea. Si catelul l-ati ratacit in propria-i curte.
    Si se dezmeticeste.
    Asa ca lasati… lasati capul un pic mai…in jos. Si nu mai ziceti ca “se poate”. Ca stim si noi… si o sa se poata, dar nu e de ajuns sa poti, fara a vrea.

Leave a Reply