Mohammad Murad a explicat de ce candidează la Mangalia. Rareș Bogdan, încântat de proiectul său [VIDEO]

0
1684

Mohammad Murad, candidat independent la Primăria Mangalia, a explicat, joi, într-o conferinţă de presă, de ce a ales această candidatură după ce, la începutul lunii august, făcuse anunţul oficial privind intenţia de a intra în cursa pentru Primăria Constanţa.

Mohammad Murad a făcut o radiografie a Mangaliei, dar a mărturisit și ce a discutat, înainte de a-și anunța candidatura, cu Ludovic Orban și Rareș Bogdan.

Murad a afirmat că în ultimul sondaj pentru Primăria Constanţa era creditat cu aproximativ 20% din intenţia de vot.   

„Când am spus că voi candida la Constanţa, am văzut că partide politice au intrat într-o dezbatere în privinţa mea, al cui sunt, ce vreau să fac şi aşa ultimul sondaj făcut în Constanţa aveam prima şansă cu 18-20%, fără să fac nicio campanie”, a spus Murad. El a precizat că între Constanţa şi Mangalia a ales cu sufletul, nu cu mintea.   

„Consider că e un nou început, dar nu pentru mine, ci pentru Mangalia. A trebuit să aleg între două variante, una Constanţa şi una Mangalia, şi atunci am ales cu sufletul, nu cu mintea. Am ales amintirile pe care le-am petrecut cu prima afacere, să mă întorc aici şi de aici să plec încât să schimbăm tot ce înseamnă litoral în bine încât să nu mai avem acel handicap când ne gândim la Turcia, Grecia, Spania, poate şi Bulgaria”, a explicat Mohammad Murad.   

El a afirmat că şi-ar dori ca politicienii să se gândească la interesele cetăţenilor mai întâi şi nu la culorile politice.  

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, în ct100.ro



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply