A fost reamenajat parcul din centrul Mangaliei (vizavi de Poșta veche) – galerie FOTO

0
1909

Primăria Mangalia a finalizat, recent, lucrările de reamenajare peisagistică a parcului din zona fostului Oficiu Poștal, situat în centrul orașului. Conform planurilor de sistematizare, în mai multe zone ale localității, au avut loc lucrări de reamenajare a parcurilor, spațiilor verzi și zonelor de recreere. Astfel, vechiul parc din apropierea fostei Poște a fost desființat, iar pe terenul respectiv s-a amenajat o nouă zonă de relaxare cu mai multe spații verzi, alei pietonale, băncuțe și iluminat ambiental cu led-uri.

Pe platoul din centrul parcului, s-au montat dale noi, iar aleile de acces din zona de umbrar au fost pavate cu dale din piatră. Intervențiile din teren au cuprins și lucrări de înfrumusețare a spațiilor verzi. S-a refăcut complet sistemul de irigații automatizat din parc și s-a schimbat pompa de apă potabilă.

”Modernizarea orașului și atragerea banilor europeni au fost principala mea preocupare, de la prima învestire în funcția de primar. Eu și locuitorii Mangaliei ne dorim să avem un oraș curat, modern, civilizat. De aceea, am conceput proiecte pentru fiecare cartier, care să aibă locuri de joacă, mai mult spațiu verde, locuri de recreere. Astfel, am redimensionat spațiul de relaxare din această zonă și l-am reamenajat din punct de vedere peisagistic, pentru a fi pe placul tuturor”, a declarat primarul Mangaliei, Radu Cristian.

Potrivit unor proiecte similare ale municipalității, asemenea spații de relaxare, dar și locuri de joacă vor fi create și în alte zone din oraș.


Mangalia News, 22.08.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply