Felix Stroe, candidat PSD pentru șefia Consiliului Județean Constanța

0
580
farmec.ro%20-%20Livr%u0103m%20frumuse%u021Be%21

Cu doar câteva zile înainte de a se finaliza perioada pentru depunerea candidaturilor la alegerile locale din 27 septembrie, PSD Constanța a decis să-și schimbe candidatul pentru funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța.

Concret, actualul președinte al CJC, Horia Țuțuianu, care își afișase deja panouri prin Constanța prin care își anunța o nouă candidatură, a fost înlocuit, după ce a ieșit din grațiile liderilor social-democrați.

Mai mult, locul său a fost luat chiar de Felix Stroe, președintele Organizației Județene a PSD Constanța, care a fost votat în unanimitate de cei prezenți, pentru a candida la șefia CJC.

„Biroul Permanent Județean al Organizației PSD Constanța s-a întrunit vineri 14 august a.c., în prezența majorității covârșitoare a primarilor partidului din județul Constanța. La propunerea Biroului, în unanimitate de voturi, candidat la funcția de președinte al Consiliului Județean Constanța a fost desemnat dl. Felix Stroe, președintele organizației județene a PSD Constanța“, a transmis, la închiderea ediției, Biroul de Presă al Organizației Județene a PSD Constanța.


Mangalia News, 15.08.2020. (sursa: cugetliber.ro).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.roLeave a Reply