Valentin Tănase: Astăzi este ziua soției mele! Îi doresc din suflet mulți ani fericiți, luminoși și sănătoși. Fiind și eu jumătate a întregului ideal, pot spune că este și aniversarea mea de suflet

0
1562

Valentin Tănase: ”Conform unei zicale mai mult sau mai puțin ironică, orice bărbat devine “întreg” abia atunci când este însurat, după care este cu adevărat “terminat”. Lăsând la o parte ironia și interpretând zicala în sens personal, pot afirma cu tărie că sunt pe deplin “terminat” (în sens figurat) după soția mea și asta nu de ieri, de astăzi, ci de 33 de ani.

Platon afirma într-unul dintre “Dialogurile” sale că fiecare dintre noi suntem doar jumătăți ale unui întreg primordial care a existat demult, iar viața noastră este o continuă căutare a jumătății pierdute, pentru a reface ființa ideală, cu puține probabilități de succes.

Dumnezeu m-a iubit și mi-a oferit șansa de a-mi găsi jumătatea, în această viață, în persoana iubitei mele soții, alături de care mă simt pe deplin împlinit și fără de care nu mi-aș mai putea concepe existența.

Astăzi este ziua ei! Îi doresc din suflet mulți ani fericiți, luminoși și sănătoși. Fiind și eu jumătate a întregului ideal, pot spune că este și aniversarea mea de suflet”.

MN: Minunată Declarație de Dragoste! La mulți ani, cu sănătate, dragoste și bucurii, și de la mal de mare! 💐 Cu aleasă stimă, un prinos de recunoștință pentru Doamna sărbătorită și pentru Arta Maestrului Valentin Tănase: https://bit.ly/3kwYCDm.


Mangalia News, 10 august 2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply