Marin Florian – În contextul în care numărul concedierilor crește alarmant, statul român pare mai degrabă grăbit în a cheltui propriile resurse, în loc să beneficieze de oportunitățile oferite de Comisia Europeană [VIDEO]

0
768

WEBINAR ONLINE: Fondul European de Ajustare la Globalizare este un instrument des utilizat de alte state membre pentru a ajuta lucrătorii aflați in situație dificilă, lucrători care urmează să rămână fără loc de muncă.

In România, în perioada de programare 2014 – 2020 nu a fost realizată nicio cerere de finanțare de către autorități, nu a fost realizată nicio referință publică cu privire la intenția utilizării acestui instrument și nicio conferință de diseminare sau promovare a oportunităților oferite de Fondul European de Ajustare la Globalizare nu a fost organizată de statul român.

În contextul în care numărul concedierilor crește alarmant, statul român pare mai degrabă grăbit în a cheltui propriile resurse, în loc să beneficieze de oportunitățile oferite de Comisia Europeană.

ANOFM este instituția responsabilă pentru acest eșec, o instituție total ruptă de piața muncii și de realitățile economice și sociale.


Mangalia News, 09.08.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply