Cine a fost profesorul preferat, care v-a schimbat drumul în viață, elevi fiind, prin felul său de a fi, prin modul în care v-a ghidat, sau printr-o simplă vorbă? 

0
1094

Ați avut un profesor preferat? Dacă da, ce anume l-a făcut să rămână întipărit în mintea și în sufletul vostru, ani la rând? Cine a fost profesoara / profesorul care v-a schimbat drumul în viață, elevi fiind, prin felul său de a fi, prin modul în care v-a ghidat, sau printr-o simplă vorbă? 

Fiecare dintre noi am avut un profesor care ne-a schimbat drumul în viață, elevi fiind. Fie prin felul său de a fi, fie prin modul în care ne-a ghidat, fie printr-o simplă vorbă care a avut un impact major asupra noastră într-un moment important al vieții noastre. Pentru voi cine a fost acel profesor? Și ce anume l-a făcut să fie diferit față de toți ceilalți? 😊

Elevii au mai mare nevoie de susținere emoțională și de motivație din partea cadrelor didactice, decât de informații. În cele din urmă, asta a făcut și pentru fiecare dintre noi diferența dintre un profesor bun la clasă și un profesor care ne-a influențat pozitiv alegerile în viață, în general. 

MN: Ne-am bucura să comentați aici sau să ne scrieți pe adresa redacției, răspunzând la această întrebare complexă. Vom publica răspunsurile voastre, care, cu siguranță, vor fi îndrumare prețioase, atât pentru cadrele didactice actuale, cât și pentru elevii lor. (e-mail: [email protected]).


Mangalia News, 09.08.2020. (După o idee SuperTeach).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply