Gloria Albești a obținut, în premieră, promovarea în Liga a 3-a de Fotbal (galerie FOTO + VIDEO)

0
1230

farmec.ro
carturesti.ro%20

Echipa de fotbal Gloria Albești, din județul Constanța s-a clasat pe primul loc în grupa B a Regiunii 7, după baraj.

Reprezentantele județelor Constanța și Buzău, Gloria Albești și CSM Rm. Sărat, s-au întâlnit, sâmbătă, pe stadionul „Oțelul“ din Galați, în meciul din grupa B a Regiunii 7 de la barajul de promovare în Liga a 3-a de fotbal.

La finele timpului regulamentar de joc, scorul a fost 0-0, ambele formații primind câte un punct, care li s-a adăugat celor trei obținute de fiecare la masa verde, în urma neprezentării la baraj a reprezententei județului Tulcea.

După încheierea timpului regulamentar, s-au executat lovituri de departajare, pentru stabilirea echipei care va încheia grupa pe prima poziție. Gloria Albești s-a impus cu 4-3, astfel că a ocupat locul întâi în grupă și a realizat performanța promovării, în premieră, în Liga a 3-a!

Gloria Albești (antrenori, Ionel Melenco și Ionuț Ilie) a început meciul cu: David Gârniță, Răzvan Arteni, Ilie Ionuț (cpt.), Adelin Cristea, Alexandru Boț, Cornel Ciobanu, Adrian Moga, Ciprian Loloț, Mihai Zugravu, Vasile Șicu, Marian Canțur. Au mai jucat Valentin Găiceanu, Daniel Simion, Tănase Halep și Marius Busuioc. Adversarii au avut ocazii mari în timpul partidei și se puteau impune în 90 de minute.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Continuarea, inclusiv VIDEO, în ziuaconstanta.ro. (Autor: Marian BOCAI).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply