E COOL SA FII CULT! Vaporașul Muzical, în Portul turistic Mangalia! Claudia Pavel, Ramona Cutina si Orlando Petriceanu vă invită la inedite Ateliere de muzică, improvizație și percuție, toată luna august!

0
1927

E COOL SA FII CULT! Claudia Pavel, Ramona Cutina si Orlando Petriceanu vă invită la Vaporașul Muzical, pentru Ateliere inedite de muzică, improvizație și percuție.

Vă așteptăm în Portul Turistic Mangalia, în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 10:00, la 12:00, pe toată durata lunii august.

Acest program este destinat copiilor cu vârsta între 8 și 16 ani (și părinților). Locurile sunt limitate – 10 copii, în fiecare zi. Participarea este liberă, dar necesită înregistrare. Înregistrarea se face online, AICI. Atelierele se vor desfășura în aer liber, cu respectarea normelor sanitare de protecție.

#ecoolsafiicult

Paula Pavel: Buna ziua. În luna august, de luni pana vineri, intre ora 10 si 12, se organizeaza ateliere muzicale in aer liber, pentru copii intre 7 si 14 ani. Atelierele sunt gratuite, fiind sponsorizate de Ministerul Culturii si aduse cu drag pentru copii din Mangalia. Vă asteptăm să vă inscrieti pe pagina facebook.com/vaporasulmuzical.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

MN: Felicitări, Claudia Pavel, mangaliana noastră dragă! Mulțumim și te iubim! O iubim la fel de mult și pe Paula! 🙂


Mangalia News, 31.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply