Trăim în țara în care un elev care ia 10 la două materii, pică BAC-ul!

0
492

Un absolvent a picat Bacalaureatul dupa ce a luat 10 la Limba Romana, 10 curat la Biologie si 3,60 la Matematica!

Asta e momentul in care iti dai seama ca Invatamantul romanesc a ramas pe vremea lui Ceașcă și cere productie-record de oameni “multilateral dezvoltati”. Umanistii trebuie sa stie bine sa scoata la strung piese cu stift si capac semicentrat, cei de la Real, chiar de top la nivel international, trebuie sa o manance pe paine pe Fefeleaga.

Elevul ăsta care a picat BAC-ul ar trebui sa fie Elevul Zero, cel de la care incepe reforma. Acum!

Teoretic, poti alege dintre Real si Uman. Practic, sunt orasele in care alegi liceul mai bun, profesorii mai buni, nu prea te gandesti la altceva cand faci alegerea profilului si a liceului, avand in vedere ca alternativa e varza. Atunci mergi unde e standardul mai ridicat.

In loc sa ne gandim sa ii canalizam deja din liceu spre zonele de interes, noi ii vrem polivalenti, polipotenti, polidezvoltati. Daimne Fereste sa avem speciaisti in ceva!!! Pai daca e geniu, ia 10 la Olimpiada Internationala, dar nu stie omul care e treaba cu Sadoveanu, pica examenul!

Doamne Fereste sa incercam sa crestem specialisti! Lasa-i asa, priceputi la toate si la nimic.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Terminati, ba, cu prostiile!

Dati Bacalaureatul elevului! Folositi momentul asta pentru a incepe reforma adevarata!

Ii stricati viitorul pentru gargaunii vostri din cap, pentru ca nu ati fost in stare in 30 de ani sa reparati un sistem defect!

Ps: Fara legatura, mai tarziu puțin, public aici link de comanda pentru noua carte. Update: bkz.ro/lansare-o-dragoste-din-alta-lume

MN: Alte cărți semnate de Silviu Iliuță, puteți comanda de AICI.


Mangalia News, 10.07.2020.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply