Marea a mai luat o viață la Mangalia. Un turist din Cluj a murit [VIDEO]

0
663

UPDATE — RadioConstanta.ro: Mili­ta­rii din cadrul ISU Dobro­gea au fost soli­ci­tați mier­curi, să inter­vi­nă pe o pla­jă din Man­ga­lia, unde un băr­bat a fost scos din apa Mării Negre, inconștient.

Inci­den­tul s‑a pro­dus pe pla­ja Lagu­na, unde alte 7 per­soa­ne, prin­tre care și copii, au fost scoa­se de sal­va­mari din mare.

Din păca­te, băr­ba­tul de 47 de ani din Cluj, nu a putut fi sal­vat, medi­cii fiind nevo­iți să declare decesul.

Res­tul per­soa­ne­lor nu au nevo­ie de îngri­jiri medicale.


Ști­rea ini­ția­lă: Un apel la ser­vi­ci­ul unic de urgen­ță 112 a aler­tat auto­ri­tă­ți­le, mier­curi dimi­nea­ță, în legă­tu­ră cu o per­soa­nă care s‑a îne­cat în drep­tul pla­jei Lagu­na din Man­ga­lia. Potri­vit pri­me­lor infor­ma­ții, un băr­bat a fost scos din valuri în sta­re de stop car­dio-res­pi­ra­tor. S‑ar părea că aces­ta nu era sin­gur, ci împre­u­nă cu încă doi adulți și patru copii. 

Toți au fost scoși la mal de către sal­va­mari, iar pen­tru băr­ba­tul aflat în stop car­dio-res­pi­ra­tor s‑au exe­cu­tat pro­to­coa­le­le de resus­ci­ta­re. La fața locu­lui s‑a depla­sat două echi­pa­je ale Ser­vi­ci­u­lui Ambu­lan­ță și două echi­pa­je SMURD.

Vom reve­ni cu amă­nu­n­te. (focuspress.ro, 08.07.2020).


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply