Concert DIRECȚIA 5, la Teatrul de Vară din Saturn, Miercuri, 29 iulie 2020, de la ora 20:30. Turneul național DIRECȚIA 5 -“POVESTEA NOASTRĂ — 30 de ani”

0
498

Con­cert DIRECȚIA 5, la Tea­trul de Vară din Saturn, Mier­curi, 29 iulie 2020, de la ora 20:30. Tur­ne­ul națio­nal DIRECȚIA 5 -“POVESTEA NOASTRĂ — 30 de ani”.

Bile­te­le se pot pro­cu­ra de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-saturn-concert-directia‑5

TURNEUL NAȚIONAL DIRECȚIA 5 -“POVESTEA NOASTRĂ — 30 de ani”.

Avem de spus o poves­te, poves­tea celor 30 de ani, a dis­cu­ri­lor noas­tre, a cân­te­ce­lor care au intrat în case­le dum­ne­a­voas­tră și în via­ța voas­tră, poves­tea celor 30 de ani de satis­fac­ții artis­ti­ce și a celor 30 de ani noro­coși, că muzi­ca noas­tră v‑a plă­cut. 

Vă mul­țu­mim pen­tru tot și nume­le tur­ne­u­lui nos­tru se lea­gă per­fect cu titlul cân­te­cu­lui nos­tru: “POVESTEA NOASTRĂ”. 

În acest tur­neu adu­cem pe sce­nă cân­te­ce care v‑au bucu­rat în toți acești ani plus une­le noi-nou­țe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Sem­nea­ză: Direc­ția 5.
 
Bile­te­le se gasesc in for­mat elec­tro­nic pe www.iabilet.ro si in maga­zi­ne­le Flan­co, Metrou Uni­rii 1, Muzi­ca, IQ BOX, Uman, si pe ter­mi­na­le­le Sel­fpay. Onli­ne, puteti plati cu car­dul, Paypal,carduri de tiche­te cul­tu­ra­le Sode­xo, pe fac­tu­ra la Voda­fo­ne sau Oran­ge sau ram­bu­rs prin Fan Cou­ri­er ori­un­de in tara.


Man­ga­lia News, 08.07.2020.


Susține cotidianul online Mangalia News.
Poți dona aici:
Mulțumim pentru sprijin.

Leave a Reply