Doi cetățeni vietnamezi ascunşi într-un autovehicul, descoperiţi în P.T.F. Negru Vodă – Kardam [VIDEO]

0
840

farmec.ro
carturesti.ro%20

Poliţiştii de frontieră din cadrul Gărzii de Coastă şi omologii lor bulgari au descoperit în Punctul de Trecere a Frontierei comun Negru Vodă – Kardam doi cetăţeni vietnamezi, care intenţionau să intre ilegal în România, ascunşi într-un microbzuz.

În data de 28.07.2020, în jurul orei 05.15, în Punctul de Trecere a Frontierei comun Negru Vodă – Kardam, judeţul Constanţa, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră un bărbat, cu dublă cetățenie, română și R. Moldova, în vârstă de 28 de ani, la volanul unui microbuz înmatriculat în Polonia.

În urma controlului efectuat în comun de poliţiştii de frontieră români şi bulgari, au fost descoperite ascunse, într-un loc special amenajat în spatele banchetei șoferului, două persoane care nu vorbeau limba română.

Verificările au stabilit că cei doi bărbaţi sunt cetăţeni vietnamezi, în vârstă de 29, respectiv 19 ani, care deţineau documente de rezidenţă în Bulgaria. Cei doi au declarat că intenționau să ajungă într-un stat din Vestul Europei.

Poliţiştii de frontieră au procedat la întreruperea călătoriei persoanelor, cazul fiind preluat de către autorităţile de frontieră bulgare, în vederea continuării cercetărilor şi dispunerii măsurilor legale ce se impun.


Mangalia News, 30.07.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply