Spitalul Municipal Mangalia va trata cazurile asimptomatice și cazurile ușoare de infectare cu SARS-CoV-2

0
771
starshiners.ro%20

Spitalul Municipal Mangalia va trata cazurile asimptomatice și cazurile ușoare de infectare cu SARS-CoV-2.

Ca urmare a înmulțirii cazurilor de infectare cu SARS-CoV-2, la nivel național și județean, în conformitate cu prevederile Ordinului MS Nr.555/2020, Spitalul Municipal Mangalia a fost inclus în lista spitalelor de linia a II-a, care va trata cazurile asimptomatice și ușoare. În aceste condiții, unitatea medicală din Mangalia se pregătește, în regim de urgență, pentru a prelua pacienții suspecți sau confirmați COVID-19.

În prezent, la nivelul unității spitalicești din Mangalia activitatea medicală se desfășoară în condiții normale și au loc acțiuni de reorganizare a spațiilor medicale. Ca și medicii din alte orașe ale țării, cadrele medicale de la Spitalul din Mangalia sunt tot timpul la datorie în această perioadă critică, în lupta continuă cu infecțiile provocate de coronavirus.

Pentru a preveni răspândirea infecțiilor cu coronavirus în rândul cadrelor medicale, dar și a pacienților internați, la unitatea sanitară au fost luate măsuri de prevenție și igienico-sanitare, încă de la debutul crizei epidemiologice. În acest sens, a fost amenajat un spațiu special pentru triajul pacienților, două izolatoare și se intervine cu promptitudine la orice caz care ar putea pune în pericol sănătatea publică.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Reprezentanții spitalului vor informa opinia publică despre dinamica activității medicale din spital, în actualul context, pe măsură ce vor stabili toate detaliile cu forurile medicale superioare.


Mangalia News, 29.07.2020.piese-auto-mangalia.roLeave a Reply