Caii sălbatici din Delta Dunării, “în vizită” pe plaja de la Periboina [VIDEO]

0
2614

Bogdan Bola: 🐎Caii sălbatici din Delta Dunării, “în vizită” pe plaja de la Periboina. Plaja sălbatică de acolo și întregul ecosistem va dispărea în următorii 50 de ani, dacă #ABADL nu va continua și finaliza cu succes proiectul pentru combaterea eroziunii costiere.

🦀Tocmai de aceea, anul acesta vom începe lucrările pentru reabilitarea stăvilarelor de la Edighiol și Periboina și decolmatarea canalelor care fac legătura între Lacul Sinoe și Marea Neagră. Proiectul nostru va asigura protecția costieră de care litoralul nostru are nevoie și va fi în valoare de 14.92 milioane de euro, bani obținuți de colegii mei din fonduri UE.

🐬DA, România are cu ce se mândri – de la peisaje extraordinare și un ecosistem extrem de bogat la specialiști adevărați care chiar știu ce fac (și fac cu drag) pentru țara asta. Exact precum colegii mei de la Administrația Bazinală de Apă Dobrogea – Litoral! Însă ține și de noi toți să respectăm și să protejăm mediul înconjurător!

🦀Anul acesta #ABADL va începe lucrările pentru reabilitarea stăvilarelor de la Edighiol și Periboina și decolmatarea canalelor care fac legătura între Lacul Sinoe și Marea Neagră. Acest proiect va asigura protecția costieră de care litoralul nostru are nevoie și va fi în valoare de 14.92 milioane de euro, obținute de colegii mei din fonduri UE.


Mangalia News, 21.07.2020. (sursa: Bogdan Bola, Fb).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply