Ionel Rugea: ”Da, oameni buni! Oficial fac parte din echipa PNL și sunt pe lista de consilieri locali”

0
1492

Ionel Rugea: ”Da, oameni buni! Oficial fac parte din echipa PNL și sunt pe lista de consilieri locali. Voiam să vă anunț ulterior, când intram în posesia fotografiilor pentru afisele electorale, dar în mediul online au apărut deja poze de la ședința foto și unii dintre voi erați nerăbdători.

Decizia am luat-o după mult timp de gândire și, cum în viață mi-am urmat drumul destinului, trecând pragul ușilor pe care Dumnezeu mi le-a deschis, mi-am zis: De ce nu? Și ca să-l citez pe Murphy, ”Singurul mod de a descoperi limitele posibilului este de a trece în domeniul imposibilului”, iată-mă într-o nouă experiență.

Propunerea de a candida a venit din partea unor prieteni dragi, din mediul cultural, care au decis că sunt cel mai în măsură să îi reprezint în Consiliul Local, având în vedere că am participat și promovat aproape toate evenimentele culturale din Mangalia. Pentru că eu voi face politică pentru CULTURĂ.

De ce am ales PNL? În primul rând, pentru că mă regăsesc în doctrina liberală, iar în al doilea rând, Mangalia se afla pe un drum ascendent, este într-o continuuă dezvoltare, iar actuala admintrație locală trebuie să-și realizeze proiectele.

De aproape 9 ani particip la ședințele de consiliu local și la dezbaterile publice. Prin obiectivul camerei video, privind și ascultând, am reușit să-i cunosc pe cei care au făcut și fac politică. În tot acest timp am văzut cum au reușit unii să blocheze proiecte, cum să fie vocali fără a spune nimic, cum să critice nefondat și toate acestea cu scopul de a câștiga electorat.

Se joacă murdar și mă aștept la multe șicane din partea adversarilor, dar sunt pregătit să le fac față. Cu iubire și lumină!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

(Ionel Rugea, pe Facebook, 19 iulie 2020).


Mangalia News, 20.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply