Apel al primarului Mangaliei la respectarea regulilor de igienă și distanțare fizică, pentru reducerea riscului de infectare cu noul virus

0
933

farmec.ro
carturesti.ro%20

Radu Cristian: În atenția locuitorilor municipiului Mangalia.

”Dragi concetățeni, după cum vedem cu toții, ne confruntăm cu o creștere alarmantă a numărului de infectări cu coronavirus. Zilele trecute, au reînceput să apară cazuri și în orașul nostru, chiar dacă cei depistați pozitiv nu sunt neapărat localnici. Ca în fiecare an, pe durata sezonului estival, turiștii sunt bineveniți în stațiunile Mangaliei, întrucât contribuie la dezvoltarea economiei locale. Totuși, anul aceste trebuie să fim foarte atenți cu cine intrăm în contact, să păstram distanța dintre noi, să evităm aglomerațiile și să purtăm mască în spații închise.

Mulți dintre dumneavoastră aveti afaceri în turism sau lucrați în statiuni, în timpul verii, fiind astfel expuși riscului de infectare. Unii turiști vin la mare, fiind purtători asimptomatici ai virusului și de aceea trebuie să respectăm regulile de igienă și distanțare fizică, pentru a evita situațiile dramatice sau chiar tragice”. 


Mangalia News, 20.07.2020. (sursa: Radu Cristian, pe Fb).



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply