Concert DIRECȚIA 5, la Teatrul de Vară din Saturn, Miercuri, 29 iulie 2020, de la ora 20:30. Turneul național DIRECȚIA 5 -“POVESTEA NOASTRĂ – 30 de ani”

0
1414

Concert DIRECȚIA 5, la Teatrul de Vară din Saturn, Miercuri, 29 iulie 2020, de la ora 20:30. Turneul național DIRECȚIA 5 -“POVESTEA NOASTRĂ – 30 de ani”.

Biletele se pot procura de aici: https://www.iabilet.ro/bilete-saturn-concert-directia-5

TURNEUL NAȚIONAL DIRECȚIA 5 -“POVESTEA NOASTRĂ – 30 de ani”.

Avem de spus o poveste, povestea celor 30 de ani, a discurilor noastre, a cântecelor care au intrat în casele dumneavoastră și în viața voastră, povestea celor 30 de ani de satisfacții artistice și a celor 30 de ani norocoși, că muzica noastră v-a plăcut. 

Vă mulțumim pentru tot și numele turneului nostru se leagă perfect cu titlul cântecului nostru: “POVESTEA NOASTRĂ”. 

În acest turneu aducem pe scenă cântece care v-au bucurat în toți acești ani plus unele noi-nouțe, pe care, dacă avem noroc, le veți iubi. Semnează: Direcția 5.
 
Biletele se gasesc in format electronic pe www.iabilet.ro si in magazinele Flanco, Metrou Unirii 1, Muzica, IQ BOX, Uman, si pe terminalele Selfpay. Online, puteti plati cu cardul, Paypal,carduri de tichete culturale Sodexo, pe factura la Vodafone sau Orange sau ramburs prin Fan Courier oriunde in tara.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 08.07.2020.piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply