UNBAR se alătură campaniei NO MORE DANCING și, pentru o perioadă, spunem STOP party-urilor din timpul nopții

0
825

De cand nu ați mai ascultat marea, la un vin bun sau un cocktail preparat ca la carte? De acum, serile de vineri și sâmbătă sunt dedicate unei atmosfere boeme. Așa cum era odată în Vama Veche. Muzică chill, un vibe mișto și … marea!

Poveștile le scriem împreună, seară de seară, până târziu în toamnă. Știți cu toții că traversăm o perioada atipică și este nevoie de responsabilitate și solidaritate.

UNBAR se alatură campaniei NO MORE DANCING și, pentru o perioadă, spunem STOP party-urilor din timpul nopții.

Dar, pregătiți-vă să fiți uimiți: Vama se aude cel mai bine în…. THE SOUNDS OF SILENCE!

Galeria FOTO include și imagini din spectacolul de Stand-Up Comedy, din 10 iulie:

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

#Nomoredancing:

În urma primului weekend (ever) cu muzica la nivel ambiental, pe baza atât a feedbackului primit cât și în urma observațiilor noastre, am ajuns la o concluzie: A fost SUPER!

De ce? Pentru că este absolut senzațional să auzi în același timp și muzica, și marea, și conversația cu cei/cele cu care ai venit la un pahar de vin sau cocktail la noi, la UNBAR – Vama Veche!

Datorită volumului redus, am reușit să limităm drastic numărul de persoane aflate în același timp în locație, totodată filtrând calitatea oamenilor prezenți: ‘turiștii’ efemeri, de supermarket, cei care veneau în weekenduri în zonă doar pentru ‘distracție’, deseori fără nici cea mai mică urmă de bun simț sau apreciere față de ce înseamnă Vama Veche, au început să se rărească.

Asta, ca un bonus; intenția noastră inițială era prevenirea răspândirii virusului SARS-Cov2 și transformarea Vămii într-un focar epidemiologic. 

În concluzie, continuăm. Și azi, și mâine, și weekendul ce vine!”


Andrei Sosa: Experimentul azi noapte din Vamă a funcționat!

Muzica lăsată la un nivel scăzut ajută enorm la distanțare. Și am văzut asta în toate terasele, s-a putut ține sub control fiecare locație și limita accesul.

Față de weekend-urile trecute, e o diferență enormă. În bine. Și a scăzut mult și numărul de gură-cască care a umplut până la refuz Vama în weekendurile trecute. Acum dacă nu mai primesc muzică moka le rămâne doar băutul de la supermarket și nu cred că o să se mai înghesuie prea mulți doar pentru asta.

Din punctul meu de vedere, asta a stricat Vama în ultimile săptămâni, dar și în ultimii ani. Turistul de supermarket care nici nu prea are treabă cu Vama Veche, nici nu prea se cazează aici, în afară de supermarket și shaormerii, nu prea consuma decât muzica moka de la terase.

Și in general e prost educat, aruncă gunoaie peste tot, se pișă pe unde apucă, e pus pe scandal și mai are și vreun casetofon cu care își impresionează confrații.

Ăsta nu e turism, ne aduce tuturor numai probleme și minime beneficii. Și în contextul actual dar și în general.

Iar în legătură cu nivelul sonor eu cred că s-ar putea interveni chiar legislativ pentru tot sezonul și pentru toate stațiunile. Așa cred că putem menține și noi cârciumarii dar și autoritățile oamenii în frâu. Cealaltă variantă este să închidem cu totul și cred ca nimeni nu își dorește asta.

Hai să fim responsabili și asumați, pentru că soluții există”.

MN: *Înconjurat de oameni ca tine, într‑o atmosferă boemă, găseşti ceea ce trebuie să fie şi încă puţin în plus! La UnBar, în Vama Veche!


Mangalia News – #VamaVeche2Mai, 17.07.2020. (foto/video: Digital Adviser).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply