Vama Veche – ‘chill’ continuă! S-a decis prelungirea campaniei “No More Dancing” în toate beach-bar-urile cu program de funcționare non-stop

0
1447

farmec.ro
carturesti.ro%20

Vama Veche – ‘chill’ continuă! ”Măsurile adoptate săptămâna trecută de către proprietarii de cluburi au funcționat, iar regulile de distanțare fizică au fost, astfel, respectate. Ca urmare, astăzi, după o nouă întalnire cu operatorii economici s-a decis, în mod unanim, prelungirea campaniei “No More Dancing” în toate beach-bar-urile cu program de funcționare non-stop.

Suntem responsabili și ne dorim ca și cei care vin în vacanță în Vama Veche sau 2 Mai să înțeleagă că regulile trebuie respectate pentru binele colectiv. Mulțumim pentru suport și reprezentantilor Poliției Naționale, fără ajutorul cărora nu am fi reușit să menținem respectarea regulilor. Contăm în continuare pe ajutorul dumnealor.

În plus, recomand tuturor operatorilor economici care lucrează cu public numeros să înceapă să testeze personalul. Astfel, riscurile s-ar diminua, atât pentru cei care locuiesc aici cât și pentru turiști.

Mulțumesc tuturor celor care au susținut inițiativa noastră și care au demonstrat că Vama Veche este solidară, unită și responsabilă!

‘No more Free Hugs’ in Vama Veche și 2 Mai!”

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Daniel Gheorghe Georgescu, primar comuna Limanu.


Mangalia News, 14.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

farmec.ro


Leave a Reply