Ilinca Teodoriu: ”Are, măi nene, Vama asta ceva. Și exact când îți pierzi speranța, apare surpriza și te face să crezi că, până la urmă, merită să speri că totul va fi bine cu locul ăsta”

0
1224

Ilinca Teodoriu: ”Are, măi nene, Vama asta ceva. Și, exact când îți pierzi speranța, apare surpriza și te face să crezi că, până la urmă, merită să speri că totul va fi bine cu locul ăsta. Felicitări, tuturor, pentru decizie! Ambiental, la radio, latino, house, populară…, nici nu contează. Atâta vreme cât volumul este pe mood-ul “chill”. Cine vrea balamuc și dantzavai în vremuri de pandemie – este liber să fugă tare spre alte orizonturi. Este prima oara cand se face front comun. Si este un prim pas. Dar, lucrurile mici si bunul simt au facut din locul asta o poveste! Poate chiar o sa reusim sa mai auzim si marea, daca tot o sa fie un pic de liniște  🙂 Felicitari, nene! NO MORE DISCO! JUST… CHILL!”
#silenceparty #vamatraieste


COMENTARII:

Ilinca Teodoriu: Bai, nene, s-a creat un precedent. Toata lumea s-a unit. No more disco! Mie imi pare un gest de normalitate in contextul actual. Asa ca pot sa admit ca este o chestie misto 🙂

Pai, uite….fara muzica tare o sa se auda si mai bine. Dar, tu ce zici, ca la Vama se mergea la cluburi de noapte pentru concursuri de dans, nu? Si practic nu o sa mai aiba sportivii unde sa se antreneze? 😜

Spune-i cum doresti. Mie imi pare mișto ce se face. Si o sa fie si mai misto daca se respecta. Pentru ca, scuza ma. Cu te incurca daca oamenii astia o sa functioneze, dar o sa se respecte reguli de distantare sociala? De ce sa ma supar ca am unde sa ma duc sa beau un vin pe mal de mare, noaptea, dupa 12?

Oamenii astia sunt toți privati! Agenti economici, gen…. Si toti functioneaza ca si cluburi de noapte. Deci, chiar mi se pare mișto ce fac.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Adrian V: Ilinca iti mai aduci aminte cand erau 6 sau 7 terase in spatele Stuf-ului? Fiecare cu muzica ei! Si nu se auzea muzica de la o terasa la alta si nici cea de la Stuf nu se auzea pe niciuna din terase!

Ilinca TeodoriuImi aduc aminte de cand imi placea in Vama. Sper sa traiesc din nou sentimentul ala!

Ninel D: Ilinca Teodoriu, mai este un lucru important de precizat pentru ca nu știam de unde atâția minori in Vama, m-a luminat și pe mine cineva azi. Pare ca Weekendul trecut era programat Neversea și mulți își luaseră cazări pentru acest festival iar proprietarii nu au vrut sa returneze banii, așa ca au venit la mare și au avut de ales între Vama și Mamaia.

Ilinca Teodoriu: Eu n am zis nimic de minori. Jur. Si nu ma pot exprima in legatura cu panicile altora. Plin de tineri si minori este demult, ce naiba 🙂 Nu cred insa ca are neaparat legatura cu Neversea ci fix cu viata libera si fara de reguli din Vama. Asta, la modul general 🙂 Si cred ca muzica face diferența si totodata regulile impuse de fiecare pe bucatica lui. Dar, zau, ar fi tare misto sa se respecte intelegerea asta, macar pana scapam de porcaria asta de virus. Chestia este ca eu cred ca exact pe tineri trebuie sa ii facem sa inteleaga ca totusi niste reguli trebuie respectate. O sa fie complicat, oricum. Eu va tin pumnii. Sincer.

Ilinca Teodoriu: Si eu sper sa ajungem sa ne fie dor de muzicile bubuitoare. Uite asa. Sa stam tristi, batrani si suparati sa vorbim cu marea despre dorul nostru de muzica rasunatoare. 🤣🤣🤣🤣🤣🤣

Andrei F: Păi peste 80 la sută din distracție la Vamă e NOAPTEA! Că vb aia, e indiferent unde zaci pă nisip ziua, poți și la Eforie și la Vadu, e acelasi nisip. Dar, noaptea se schimba treaba, distracția din Vama nu prea o mai găsești altundeva. Adică practic, pt asta mergi la Vama… Deci repet, sunt ff curios cum o să fie noaptea în weekend.

MN: Urmăriți toate comentariile aici: facebook.com/ilinca.teodoriu


Mangalia News, 10.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply