FocusPress: SONDAJ. Cetăţenii Mangaliei ar vota un candidat comun al dreptei la Primărie

0
1178

FocusPress.ro: Partidele de dreapta au convenit, punctual, să colaboreze în alegerile locale din acest an. Vorbim despre negocieri şi înţelegeri în anumite localităţi din România, în vederea unificării dreptei, pentru că un candidat comun are cele mai mari şanse să câştige lupta cu un candidat PSD; în alte cazuri, se pune problema constituirii de majorităţi în Consiliile Locale, după alegeri.

La Mangalia, PNL a lansat invitaţia către USR şi PMP pentru sprijinirea unui candidat comun la primărie. Discuţia propusă de liberali se sprijină pe o cercetare sociologică derulată la nivelul municipiului Mangalia, conform căruia cetăţenii urbei agreează ideea unui candidat comun al dreptei. Conform acestui sondaj, din rândurile votanţilor USR, 65% s-au exprimat în favoarea unui candidat comun, din rândul PMP: 78%, iar votanţii PNL susţin, în proporţie de 69%, această variantă.

Referitor la acest aspect, liberalii mangalioţi au precizat că sunt în continuare interesaţi să poarte negocieri cu USR şi PMP, deşi liderii acestor partide au refuzat o întâlnire, zilele trecute, pe această temă.

Reamintim că la Mangalia candidează, din partea PNL, Cristian Radu, actualul primar, în timp ce din partea USR candidează Dumitru Paris (angajat al SPIT Constanţa).

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

O altă componentă a cercetării sociologice se referă la problemele din municipiul Mangalia. Cetăţenii chestionaţi au menţionat ca principală problemă care trebuie rezolvată (45%): asfaltările / drumurile; curăţenie / gunoi – 13%, locuri de muncă – 10% etc. 

Detalii în imagine:


Mangaia News, 08.07.2020. (sursa: focuspress.ro).



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply