Lucian Nichita: PNL Mangalia a propus o alianță anumitor partide, pentru ca dreapta să vină unită în Consiliul Local, cu proiecte comune pentru oraș

0
1601

Lucian Nichita: ”PNL Mangalia a propus o alianță anumitor partide, pentru ca dreapta să vină unită în Consiliul Local, cu proiecte comune pentru oraș. Citind răspunsul USR Mangalia, senzațiile oscilează între tristețe și dezamăgire. Tristețe, deoarece declară că cetățenii le-au transmis că vor ca USR să aibă candidat propriu, dar sondajele arată că cetățenii doresc o dreaptă unită, ca să înceteze scandalurile din Consiliul Local, pentru că au vazut că majoritate în consiliul local înseamnă proiecte în derulare pe stradă.

Dezamagire, când declară că sunt altfel decât oamenii vechi din politică, dar refuză o alianță pre-electorală pentru că vor ca după alegeri să negocieze proiecte „pentru Mangalia”. De ce să le negociați după alegeri, când PNL Mangalia v-a propus să ni le asumăm toți, împreună, public, înainte de alegeri, pentru ca oamenii să poată vota proiecte clare?

P.S. Personal, nu consider USR ca fiind un partid de dreapta, ci un partid progresist, dar pentru că s-a inoculat ideea că ar fi de dreapta, folosesc și eu termenul. Oricum ar fi, pentru Mangalia ar fi fost extraordinar dacă USR Mangalia ar avea înțelepciunea colegilor din țară, care au înțeles că lucrurile bune pentru oameni se pot face numai uniți în alianțe”.


Mangalia News, 07.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply