România Feroviară – Incepând de luni, 6 iulie 2020, Softrans SRL va permite rezervarea tuturor locurilor din tren

0
886

Romania Feroviara – Incepand de luni 06-07 2020, Softrans SRL va permite rezervarea pentru toate locurile din tren. Pana acum nu puteau fi rezervate decat locurile pare, capacitatea de transport fiind redusa la jumatate doar 92 de locuri putand fi rezervate.

In continuare regulile de bun simt raman valabile, covorasele cu dezinfectant in dreptul usilor, dozatoarele cu dezinfectant la fel, purtarea mastii e obligatorie in tren pe toata durata calatoriei, accesul se realizeaza pe la usile 1-3 si coborarea pe la usile 2-4.

Este imbucurator ca vom putea rezerva toate locurile disponibile si vom vedea din nou trenurile pline spre si dinspre litoral sau munte. Mare atentie insa, pentru ca Softrans nu mai accepta calatori fara rezervare, calatoriile in picioare nu mai sunt permise dupa ce se ocupa toate locurile din tren.

Softrans efectueaza in fiecare seara in Softronic igienizarea si dezinfectarea trenurilor, dupa un program strict. Ultima oara cand am mers recent la Constanta, chiar s-a vazut asta si putem confirma, totul a fost conform declarațiilor firmei.

Sursa foto in Saligny.
Romania Feroviara.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

Mangalia News, 05.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply