Angajații Polaris continuă activitatea zilnică de salubrizare și igienizare a orașului [Foto/VIDEO]

0
919

🚮 In paralel cu activitatea de salubrizare zilnica, angajatii Polaris au desfasurat, pe parcursul zilelor trecute, si actiuni de:

➡️ colectare si transport deseuri vegetale, in cadrul unei ample actiuni de salubrizare desfasurata pe str. Varful cu Dor. Pentru a colecta si transporta cantitatile mari de deseuri din aceasta zona, angajatii Polaris au intervenit cu incarcatoare frontale si multifunctionale cu bene.

➡️ cosit, colectare si transport deseuri vegetale in zona bd. Aurel Vlaicu.

➡️ colectare deseuri vegetale pe str. Muntii Tatra.

➡️ salubrizarea zonei verzi de langa plaja Modern (langa restaurant Zorile).

➡️ colectarea manuala a deseurilor aruncate la intamplare pe spatiul verde, trotuare, stradute, parcuri etc.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/

🗓 Conform graficului de lucru, ieri, 1 iulie, s-a intervenit cu actiunile de dezinfectie in urmatoarele zone: aleile de acces in parcul Casa de Cultura, strazile I.L. Caragiale, Dezrobirii, Baba Novac, Bogdan Petriceicu Hasdeu, Eliberarii, Soveja, bd Alexandru Lapusneanu.

🚑 Operatiuni de dezinfectie au loc zilnic si pe aleile de acces in Spitalul Clinic Judetean de Urgenta, Spitalul Militar de Urgenta, Spitalul Clinic de Boli Infectioase, Spitalul de Pneumoftiziologie, Serviciul de Ambulanta Constanta.

♻️ Detergentul utilizat pentru igienizarea spatiilor exterioare are proprietati de degresare puternica, este ecologic, biodegradabil si nu are un impact negativ asupra mediului inconjurator. Produsul are o biodegradabilitate de 90%.

❗️Este important sa respectam masurile de siguranta anuntate de autoritati, pentru a ne pastra sanatatea noastra si a celorlalti.❗️


Mangalia News, 03.07.2020.



piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply