MANGALIA: Vineri, 26 iunie, a început dezinsecția terestră, în oraș și stațiuni!

0
713

Primăria Municipiului Mangalia demarează, începând cu data de vineri, 26 iunie, între orele 22:00-04:00, o campanie de dezinsecţie terestră pentru prevenirea/combaterea efectelor nedorite produse de înmulțirea dăunătorilor.

Sustanțele insecticide vor fi utilizate pentru dezinsecția pomilor și a vegetației, atât în oraș, cât și în stațiuni, cu precădere în zona locuințelor, zona centrală, pe drumurile de acces din aria imobilelor situate în stațiunea Neptun-Olimp. Operaţiunea de dezinsecţie va fi realizată de firma de salubrizare „Polaris”, care va trata toate zonele şi spaţiile verzi din municipiul Mangalia şi staţiuni folosind substanța Deltatim Plus, substanţă avizată de Inspectoratul de Sănătate Publică Bucureşti.

Cu această ocazie, reprezentanţii Primăriei înştiinţează apicultorii şi sericicultorii din localitate şi staţiuni să îşi protejeze familiile de albine şi crescătoriile de viermi de mătase de substanţele insecticide distribuite în toate zonele verzi ale domeniului public.

În cazul în care condiţiile meteo sunt nefavorabile (ploaie, vânt puternic etc.) acţiunea se amână şi se va desfăşura la o dată ulterioară care va fi comunicată în timp util.


Mangalia News, 25.06.2020.

Publicitate https://www.mangalianews.ro/


piese-auto-mangalia.ro

lensa.ro


Leave a Reply